Bouwtekening tuintafel steigerhout nodig? Klik hier!

Advertenties

Bouwtekening tuintafel steigerhout nodig?

Als je op zoek bent naar een bouwtekening van een steigerhouten tuintafel dan ben je hier op de juiste website terecht gekomen! Op mijn zoektocht naar bouwtekeningen om zelf een steigerhouten tuintafel te kunnen maken stuitte ik op onderstaande tekening.

Mocht je deze bouwtekening zelf nog niet tegen gekomen zijn dan kan je hem eenvoudig downloaden en zelf gebruiken.

Bouwtekening tuintafel steigerhout om gelijk te gebruiken.

Eigenlijk was ik op zoek naar een tekening voor een tuinbank steigerhout toen ik de onderstaande tekening tegen kwam. Ik heb hem maar gelijk opgeslagen omdat ik naast een tuinbank nog wel meer tuinmeubelen van steigerhout wilde gaan maken.

Ben je dus op zoek naar een bouwtekening tuintafel steigerhout dan zou je kunnen beginnen met onderstaande tekening.

bouwtekening tuintafel steigerhout

Aan de hand van bovenstaande tekening kan je op een tamelijk eenvoudige manier zelf een houten tuintafel maken.

Begin met de juiste voorbereiding.

Bij doe-het-zelf projecten maakt het niet uit of je een beginnende klusser bent of dat je al over wat meer ervaring beschikt. Iedereen die aan een zelfbouw project gaat beginnen doet er verstandig aan om eerst op zoek te gaan naar duidelijke tekeningen van het object dat je wilt gaan maken.

Met de juiste voorbereiding wordt het allemaal een heel stuk eenvoudiger.

  • Welke materialen heb je allemaal nodig?
  • Hoeveel material heb je nodig?
  • Wat zijn de afmetingen?
  • Wat is de beste volgorde om te werk te gaan?

 

Bovenstaande vragen is zomaar een greep uit de vragen die me te binnen schieten als ik aan een nieuw zelfbouw project begin. Alhoewel ik al aardig wat klus ervaring heb begin ik nergens aan zonder de juiste voorbereiding.

Waarom?

Omdat ik een hekel heb aan incomplete tekeningen, verkeerde maatvoeringen, of erger nog, er halverwege achterkomen dat debouwtekening niet klopt of dat ik alles weer moet laten vallen omdat de opgegeven material lijst niet complete is en ik eerst nog even naar de bouwzaak terug moet.

10.000 bouwtekeningen voor de serieuze doe-het-zelver.

Ik heb in het verleden al vaak genoeg (spreekwoordelijk) mijn vingers gebrand. Goedkoop was in de meeste gevallen duurkoop.

vaak had ik geen tekening, of de verkeerde tekening die niet complete was waardoor ik overnieuw kon beginnen met alle irritatie en kosten van dien. Ik wilde dat niet meer en ben op zoek gegaan naar goede tekeningen, duidelijke uitleg en complete material overzichten.

Dat te vinden was makkelijker gezegd dan gedaan.

Totdat ik op de website van Fred Schouten terecht kwam.

Zijn website staat vol met duidelijke informative en een overvloed aan geode bouwtekeningen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of hij heft er wel een tekening voor gemaakt.

Met zijn pakket met tekeningen zit je nooit meer zonder de juiste tekening, er zitten ondertussen namelijk al meer als 10.000 bouwtekeningen in en hij vult ze regelmatig aan met extra tekeningen.

Zoek je een bouwtekening voor een houten tuintafel, een veranda, een longebank, een kledingkast enz. enz. dan raad ik je aan om eens een kijkje op zijn website te nemen.

Mocht jij ook nooit meer met de verkeerde tekeningen willen klussen dan zou ik gewoon eens een kijkje op zijn website gaan nemen.

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan >>

Heel veel klusplezier en success toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *