Fred’s bouwtekeningen betrouwbaar? Dit vind ik ervan!

Advertenties

fredsbouwtek300x250Zijn Fred’s bouwtekeningen betrouwbaar of is het een product van een oplichter? Deze vraag wordt me veel gesteld en daarom wilde ik je mijn eerlijke mening geven over het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten.

Hopelijk heb je er wat aan en haalt het jouw eventuele zorgen weg.

Nu ik een paar maanden zelf in het bezit ben van dit bouwtekeningen pakket leek het me tijd te worden om een eerlijke review te schrijven over mijn ervaringen.

Is Fred’s Bouwtekeningen betrouwbaar?

Nu je hier bent en dit leest ga ik ervan uit dat je met de vraag zit waar ik ook mee zat toen ik overwoog om het tekeningen pakket van Fred Schouten aan te schaffen.

Namelijk of dit een eerlijk en goed product is of dat dit tekeningenpakket gewoon pure oplichting is.

Ik kon er een paar maanden geleden eerlijk gezegd niet veel informatie over vinden.

Nu ik er een tijdje mee werk kan ik je met een gerust hart vertellen dat Fred’s bouwtekeningen betrouwbaar zijn en dat het geen weggegooid geld is geweest.

Wat staat je te wachten als je  betaald hebt?

Ik kan je natuurlijk vertellen wat mijn ervaringen zijn maar waarschijnlijk wil je gewoon weten wat er gebeurd zodra je op de button hebt geklikt waarmee je het geld over maakt.

  • Je wordt direct doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar je alleen kunt komen als je betaald hebt.
  • Op die pagina kan je jouw eigen gebruikersgegevens aanmaken waarmee je in kunt loggen in het leden gedeelte.
  • In het afgeschermde leden gedeelte kan je voortaan altijd (en zo vaak je wilt) inloggen in jouw prive omgeving waar je toegang hebt tot alle tekeningen (en de vele extra’s die je er gratis bijkrijgt).

30 Dagen gratis uitproberen!

Als bovenstaande je nog niet geruststelt dan wil ik je graag nog even vertellen dat je, vanaf het moment dat je betaald hebt, 30 dagen! de tijd hebt om rond te kijken.

Mocht je binnen 30 dagen niet overtuigd zijn van het gemak en de waarde van de meer dan 10.000 bouwtekeningen dan kan je binnen de termijn van deze 30 dagen gewoon je geld terug krijgen.

Wat krijg je allemaal als je dit product aanschaft?

Naast de, inmiddels, meer dan 10.000 bouwtekeningen die duidelijk onderverdeeld zijn in categoriën krijg je toegang tot Fred zodat je bij eventuele vragen gewoon je vraag kunt stellen aan de eigenaar van al deze bouwtekeningen.

Verder zit er gratis software bij, met dit CAD (Computer Aided Design) pakket kan je alle tekeningen aanpassen als je dat zou willen. Je kunt er zelfs zelf tekeningen mee maken als je dit zou willen.

Daarnaast zit er een apart ebook bij gevuld met speciale tekeningen om van sloophout (steigerhout) tuinmeubelen, zoals bijvoorbeeld een loungebank, te kunnen maken.

Je betaald eenmalig nog geen 5 tientjes en hebt levenslang toegang tot zowel de tekeningen, de extra’s als ook de video’s, materialen overzichten als ook de stappenplannen die het gebruiken van de duidelijke nederlandstalige tekeningen tot kinderspel maken zelfs als je totaal geen technische kennis hebt.

Is dit tekeningenpakket betrouwbaar?

Mijn eerlijke mening is dat Fred Schouten zijn bouwtekeningen pakket zeer betrouwbaar is en met de 30 dagen niet goed, geld terug garantie kan je hier geen buil aan vallen.

Fred’s Bouwtekeningen met korting zelf uitproberen?

Wil je Fred’s bouwtekeningen zelf ook uitproberen?

Via deze link kom je op de kortingspagina uit >>

Op die pagina kan je precies zien wat er allemaal voor je klaar staat zodra je betaald hebt.

Zoals gezegd maak je daarna op een beschermde pagina je inlog gegevens aan en heb je 30 dagen de tijd om te kijken of je voor altijd toegang wilt tot alle tekeningen (die bijna dagelijks uitgebreid worden door Fred) of dat je binnen 30 dagen je geld terug wilt hebben.

Wat je ook beslist ik wens je in ieder geval heel veel klus plezier toe!

Banner-320-50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *