Loungebank maken? Klik hier!

Advertenties

Longebank maken? Wie wil dat nou niet? Maar hoe kan je daar nou het beste aan beginnen?

Als je op zoek bent naar tips, advies of een gratis loungebank bouwtekening om direct te kunnen maken dan ben je hier op het juiste adres.

Ik ga je vandaag precies vertellen hoe je het beste kunt beginnen, waar je op moet letten en wat je beter niet kunt doen.

Loungebank maken? Begin met een goede bouwtekening!

Ieder doe-het-zelf project begint natuurlijk met de juiste voorbereiding. En als je goed beslagen ten ijs wilt verschijnen dan begin je natuurlijk met de juiste tekening voor je nieuwe zelf bouw project.

Om je op weg te helpen kan je onderstaande loungebank bouwtekening gratis downloaden zodat je alvast een tekening hebt. Hopelijk heb je wat aan deze tekening.

Loungebank maken

Het is heel erg verstandig om met een goede tekening te beginnen. Dit scheelt je een hoop irritatie, ergernis en frustratie.

Als je de juiste bouwtekening hebt dan is een loungebank maken een fluitje van een cent.

Let hier op als je een longebank zelf wilt maken.

Zoals hierboven al aangegeven ontkom je niet aan het in je bezit hebben van een juiste bouwtekening van je nieuwe zelf bouw klus, in dit geval dus een tekening van een loungebank.

Natuurlijk staan de juiste maten duidelijk vermeld op een goede tekening, maar daarnaast moet er ook informatie opstaan over het materiaal dat je nodig hebt zoals bijvoorbeeld het aantal planken en de afmetingen hiervan.

Mijn tip aan jou is om de benodigde planken en balken alvast op maat te laten zagen in de houtzagerij van de bouwzaak waar je het materiaal aan gaat schaffen. Met een decoupeerzaag krijg je namelijk nooit zo’n mooie en rechte zaagsnede als op de zaagtafel.

Voor een paar cent (of gratis) laat je dat vaak doen en dit zal net dat verschil maken tussen een aardige en een prachtige loungebank.

Naast de maten en het benodigde materiaal staat er op een goede tekening ook een duidelijk stappenplan zodat je van te voren goed kunt zien in welke volgorde je te werk moet gaan.

Ga jij voor gratis bouwtekeningen?

Natuurlijk kan je rond gaan kijken voor een gratis bouwtekening. Dat heb ik zelf ook wel eens gedaan. Maar als je de tijd die je kwijt bent met het zoeken naar een goede en vooral duidelijke tekening bij elkaar optelt dan loopt dit ook aardig in de papieren.

Bij iedere klus kan je dan weer opnieuw op zoek gaan naar een andere tekening.

Verder kloppen er van gratis tekeningen vaak niet alle maten, of de volgorde klopt niet of erger nog halverwege kom je erachter dat je toch meer hout nodig had als er op de tekening staat en dan kan je voordat je verder kunt gaan eerst nog even een extra bezoekje aan de bouwzaak gaan brengen.

En nogmaals, ik deed in het verleden ook niet anders hoor, ik struinde ook het internet af op zoek naar “goedkope” of “gratis” bouwtekeningen, maar vaak kwam ik bedrogen uit.

Totdat…

Meer dan 10.000 bouwtekeningen!

Totdat ik op mij zoektocht op de website van Fred Schouten terecht kwam. Op die website staan meer dan 10.000 bouwtekeningen. Deze tekeningen heeft Fred (zelf een ervaren klusser) allemaal zelf gemaakt en zo er komen er regelmatig nog tekeningen bij als hij weer een nieuwe doe-het-zelf klus heeft afgerond en daar dus een tekening van heeft gemaakt.

Op zijn website staat niet alleen een overvloed aan tekeningen, ook vind je er tips, adviezen en video’s van hoe je het beste te werk kunt gaan.

Ook duidelijke stappenplannen en materiaal overzichten zijn standaard bijgevoegd aan alle tekeningen.

Nu hoef ik nooit meer zelf op zoek te gaan en te hopen dat de tekening die ik gevonden heb wel klopt. De tekeningen van Fred zijn prachtig en super duidelijk.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Geen probleem! Fred is gewoon bereikbaar en zal je desgewenst met raad en daad bijstaan.

Neem zelf maar eens een kijkje.

Als je zo meteen de bouwtekeningen hebt gedownload dan sta je er dus niet meer alleen voor. Schroom je dus niet, als er iets onduidelijk is dan helpt Fred je graag verder.

Of je nou een beginnende gelegenheids klusser bent of een ervaren doe-het-zelfver, op de website van Fred Schouten vind je alles wat je nodig hebt om van je volgende klus een succes te maken.

Klik hier om zelf een kijkje te nemen op de website van Fred Schouten >>

Heel veel succes met je loungebank maken, ik hoor graag van je of het gelukt is.

Banner-320-50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *