Steigerhout bank tekening nodig? Klik hier voor een duidelijke bouwtekening!

Advertenties

Ben je op zoek naar een steigerhout bank tekening? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen! We hebben namelijk een gratis bouwtekening voor je die je direct kunt gebruiken.

We vinden het heel verstandig van je dat je op zoek gaat naar een goede tekening want iedere doe-het-zelf klus begint met een goede voorbereiding en daar hoort natuurlijk een duidelijke werktekening bij.

Met de juiste tekening bespaar je jezelf een hoop ellende, irritatie en geld.

Als je dan ook nog eens een gratis tekening kunt vinden waar je wat aan hebt dan is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Helaas is het wel zo dat de meeste gratis tekeningen niet compleet zijn of niet al te duidelijk.

Steigerhout bank tekening om direct te gebruiken

Ik heb aardig wat tijd gestoken in het vinden van de juiste gratis tekening online. Vaak is er wel iets wat onduidelijk is of ontbreekt.

De onderstaande tekening vond ik zelf eigenlijk verrassend duidelijk en die wilde ik dan ook niet achterhouden voor je.

Als je wilt kan je deze tekening zelf gebruiken, je kan hem zo downloaden zonder daar iets voor te hoeven te betalen, hopelijk kan je deze tekening gebruiken.

Hier staat een steigerhout bank tekening

 

Een steigerhouten bank kopen of maken?

Als je graag een steigerhouten bank wilt  kopen dan zal je er al snel achter komen dat dit soort banken best prijzig zijn. Een goed alternatief is dan om zo’n bank zelf te maken.

Of je de bank nou binnen in huis of buiten in de tuin wilt plaatsen maakt dan eigenlijk niet zoveel uit omdat steigerhout weerbestendig is.

Buiten de prijs om is het ook leuk om iets speciaals te hebben waar er niet veel van gemaakt zijn. Als je zelf je huis of tuin meubelen maakt kan je er altijd je eigen draai aangeven door een beetje af te wijken.

Je kan bijvoorbeeld de arm leuningen van je bank qua maatvoering af laten wijken of er iets leuks in te freezen.

Als je al een tijdje met het idee rondloopt om zelf een steigerhouten loungebank te maken dan zal het je opgevallen zijn dat de juiste tekening vinden niet altijd even makkelijk is.

Ken jij Fred’s Bouwtekeningen al?

Als je gedetailleerde maatvoering wilt hebben en ook nog een stuklijst (een materialen overzicht) nodig hebt dan zal je merken dat het gratis aanbod al snel te wensen overlaat, tenminste dat is mijn ervaring.

Ik ben erachter gekomen dat het dan nog niet eens zo’n gek idee is om een duidelijke tekening te kopen. Een gekochte steigerhouten bank tekening bijvoorbeeld zal je een hoop tijd en energie besparen.

In mijn online zoektocht naar bouwtekeningen kwam ik op een gegeven moment de website tegen van Fred Schouten.

Fred bied op zijn site zijn eigen tekeningen pakket aan.

Na eerst wat sceptisch geweest te zijn heb ik maar wat extra onderzoek gedaan, het leek me toch wel wat eng om online geld over te maken in de hoop dat ik mijn geld niet kwijt was en er iets voor terug kreeg waar ik ook echt wat aan zou hebben.

Het was eigenlijk best een wilde gok en het heeft eerlijk gezegd wel even geduurd eer ik het geld echt over durfde te maken, maar ik ben blij dat ik het uiteindelijk toch heb gedaan.

Wie is Fred Schouten?

Het eerste wat er bij me opkwam toen ik de site van Fred zag is dat ik me afvroeg wie die Fred Schouten dan eigenlijk is? Ik kwam erachter dat Fred zelf een doorgewinterde klusser is die van al zijn klussen een bouwtekening heeft gemaakt.

Verder is Fred makkelijk te benaderen als je vragen hebt over zijn tekeningen of als je nog vragen hebt nadat je de tekeningen hebt gedownload.

Meer dan 10 duizend tekeningen?!

Wat krijg je van Fred voor je geld vraag je je waarschijnlijk af.

Dat is ook geen gekke vraag want dat vroeg ik me namelijk ook af.

Op zijn website is het meteen duidelijk dat je hij meer dan 10.000 tekeningen te koop aanbied.

Je kan het zo gek niet bedenken of hij heeft er wel een tekening voor gemaakt.

Of je nou een krukje, een stoel, een kast, een tuinhuisje, of een veranda wilt maken hij heeft er een duidelijke tekening van in zijn uitgebreide pakket.

Neem zelf maar eens een kijkje op de website van Fred Schouten om te zien wat hij allemaal aanbied en wat je daar gratis nog extra bij krijgt.

Klik hier om via de kortingslink naar Fred’s Bouwtekeningen te gaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *