Steigerhout hoekbank tekening nodig? Download deze gratis PDF!

Advertenties

Ben je op zoek naar een steigerhout hoekbank tekening dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik heb namelijk een leuke tekening gevonden die je hieronder gratis kunt downloaden.

Het is verstandig van je dat je op zoek bent naar een goede bouwtekening voor een hoekbank steigerhout want met de juiste voorbereiding en dus de juiste tekening wordt iedere doe-het-zelf klus, hoe simpel of complex ook een stuk eenvoudiger.

steigerhout hoekbank tekening

Met de onderstaande bouwtekening kan je eenvoudig zelf een steigerhouten hoekbank voor in de tuin maken zonder al teveel moeite.

Ik heb deze bouwtekening online gevonden en vond hem eigenlijk best goed (dit in tegenstelling tot wat je normaliter op internet aan gratis bouwtekeningen tegenkomt).

Als je de hier onder staande tekening zelf ook wilt gebruiken dan kan je de foto opslaan en direct gebruiken.

Hier staat een foto van een steigerhout hoekbank tekening

Voor meer tekeningen inclusief de benodigde maatvoeringen en stuklijsten klik je op de bovenstaande foto.

steigerhout hoekbank zelf maken

Vaak heb je al een leuk idee van wat je wilt gaan maken maar weet je nog niet precies hoe je dit aan moet pakken.

Ik kom zelf vaak op de beste ideeën als ik in een reclame folder kijk of in een tuincentrum rond loop. Vaak zag in dan iets leuks wat ik het liefste zelf wilde maken. Vol goede moed maakte ik dan een foto en ging op zoek naar een gratis bouwtekening.

Maar meestal waren die tekeningen maar half af.

Of er ontbraken maten, of de maten klopten niet, of er zat geen goede stuklijst bij of de maten waren in inches en dan moest ik ze zelf weer allemaal om gaan zitten rekenen naar metrische maten (in millimeters en centimeters).

Dat zou toch anders moeten dacht ik op een gegeven moment.

Na een hoop frustratie met verkeerde of incomplete tekeningen te hebben gedownload kwam ik uiteindelijk op de website van Fred Schouten (een doorgewinterde klusser/timmerman) terecht.

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Op de website van Fred zag ik dat hij meer dan 10.000 bouwtekeningen had voor de meest uiteenlopende projecten.

Of je nou een loungebank, kippenhok, tuinhuis of veranda wilt maken, je kunt het zo gek niet bedenken of er is op zijn website wel een tekening van te vinden.

De database met over de 10.000 bouwtekeningen is erg overzichtelijk, de maten zijn allemaal metrisch en ook de stuklijsten en de benodigde materialen en gereedschappen zorgen ervoor dat je nooit meer verkeerd zaagt of naar de bouwmarkt moet omdat je niet genoeg schroeven van de juiste lengte en dikte in huis hebt.

Denk je eens in wat een hoop tijd en geld het je zal besparen als je de tekeningen eenmaal hebt gedownload.

Door de stap-voor-stap uitleg hoef je nooit meer zelf het wiel uit te vinden of met vage incomplete handleidingen aan de slag te gaan. Hierdoor zal je jezelf een hoop frustratie besparen.

Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal duidelijk zijn dan is Fred via zijn website altijd nog bereikbaar voor tips en adviezen.

Ik wens je alvast heel veel succes en klusplezier toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *