Steigerhout salontafel maken? Klik snel hier!

Advertenties

Zelf een steigerhout salontafel maken? Dan is het handig als je begint met een goede bouwtekening.

Als doe het zelver weet je natuurlijk allang dat het hebben van de juiste tekening je een hoop tijd, irritatie en geld kan sparen.

Buiten dat weet je met een goede salontafel tekening direct wat je kunt verwachten aan kosten voor het aan te schaffen materiaal.

Ook heb je dan gelijk een duidelijke handleiding onder handbereik met een duidelijk stappenplan zodat je met de juiste gereedschappen die steigerhout salontafel in een mum van tijd in elkaar hebt gezet.

Ik heb hieronder een gratis steigerhout salontafel bouwtekening voor je geplaatst die je direct kunt gebruiken.

Zelf steigerhout salontafel maken met deze bouwtekening

Je kunt onderstaande bouwtekening direct gebruiken.

steigerhout salontafel maken

Klik op de bouwtekening om direct meer dan 10.000 bouwtekeningen te kunnen downloaden.

Alhoewel je bovenstaande bouwtekening direct kunt gebruiken is het natuurlijk nog handiger als je een compleet pakket met duidelijke en complete bouwtekeningen tot je beschikking hebt.

Zelf was ik namelijk al even op zoek naar een goede bouwtekening voor een doe-het-zelf project. Helaas kon ik er geen duidelijke tekening voor vinden.

Ik had wel een gratis tekening gevonden maar ik liep vast op de onduidelijke gegevens en de, wat achteraf bleek, foute maatvoering.

Gelukkig ben ik toen verder gaan Googlen en kwam ik de website van Fred Schouten tegen.

Op zijn website kwam ik duidelijke tekeningen tegen. Hij heeft een pakket aan bouwtekeningen gemaakt waar ondertussen al meer als 10.000 bouwtekeningen inzitten van iedere bouwklus die je maar kan bedenken.

Tuinhuisjes, plantenbakken, loungebanken, kledingkasten, teveel om op te noemen maar je kunt het echt zo gek niet bedenken of in het pakket van Fred vind je de juiste bouwtekening.

Als je een steigerhout salontafel wilt maken dan vind je daar ook een tekening van.

Gekker nog, je krijgt een apart tekeningenboek met alleen maar bouwtekeningen voor steigerhout bouw projecten.

Meer dan 10.000 bouwtekeningen voor de echte doe-het-zelver!

Ik heb natuurlijk eerst even onderzoek gedaan naar Fred  Schouten en kwam er al snel achter dat je heel snel toegang krijgt tot de links waar je de tekeningen kunt downloaden.

Fred is namelijk een ervaren klusser en heeft van al zijn klussen tekeningen gemaakt die je allemaal kunt gebruiken. Wekelijks (en soms zelfs dagelijks) breid hij zijn pakket uit met nieuwe tekeningen die je allemaal zonder meerprijs kunt downloaden om te gebruiken.

Hij heeft bijvoorbeeld meerdere tekeningen van tafels, stoelen en banken. Allemaal even duidelijk en gedetailleerd en compleet met de juiste maten, stappenplannen en materiaal overzichten.

Dit is echt het handigste en meest uitgebreide pakket aan bouwtekeningen dat ik ooit ben tegen gekomen.

Met het pakket aan tekeningen van Fred ben je dus voor altijd voorzien van de juiste bouwtekening onverschillig welk houten zelf bouw project je in de toekomst nog wilt gaan oppakken.

Zelf een kijkje nemen op de website van Fred?

Op zijn website staan echt teveel tekeningen om op te noemen.

Verder heeft hij er duidelijke video’s staan en kan je hem heel eenvoudig benaderen voor extra uitleg als je niet uit de tekeningen komt of met een vraag zit.

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan >>

Heel veel klusplezier en succes met je steigerhout salontafel maken!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *