Zelf kast maken tekening nodig?

Advertenties

zelf kast maken tekeningZelf kast maken tekening nog niet gevonden?

Als je eraan zit te denken om zelf een kast te maken maar nog op zoek bent naar een goede bouwtekening dan ben je hier aan het juiste adres.

U kunt hier namelijk een bouwtekening downloaden die u direct kunt gebruiken om gelijk aan de slag te gaan met het maken van de kast die op de tekening staat.

Het is erg verstandig en echt aan te bevelen om niet aan het zelf maken van een houten kast te beginnen zonder dat je de juiste tekening hebt.

Een goede voorbereiding is het halve werk en daar hoort natuurlijk een goede tekening bij.

Zelf kast maken tekening om direct te gebruiken.

Het kan lastig zijn om gratis aan een goede bouwtekening te vinden die duidelijk genoeg is om er direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Hopelijk is de tekening die we hieronder voor je hebben neergezet een goede tekening voor de kast die je in gedachte had om te maken.

Mocht je er wat aan hebben dan raden we je aan om de tekening direct te downloaden en op te slaan op je eigen computer.

zelf kast maken tekening

10.000 bouwtekeningen voor de serieuze doe-het-zelver.

Gelijk heb je dat je op zoek gaat naar een gratis bouwtekening om zelf een kast te maken. Ik zocht in het verleden ook altijd eerst online naar een goede gratis bouwtekening als ik aan een nieuw project wilde beginnen.

Met schade en schande ben ik wijzer geworden.

Op mijn zoektocht naar gratis tekeningen was er bijna altijd wel iets dat niet klopte. Op een gegeven moment kwam ik de website van Fred Schouten tegen en zag dat deze ervaren klusser meer dan 10.000 bouwtekeningen op zijn website had staan.

Naast duidelijke bouwtekeningen van diverse kasten, houten tuinmeubelen en diverse grotere projecten zoals kinderkamers, veranda’s en dak terassen heeft hij ook duidelijk advies voor je en krijg je er software bij die je normaal gesproken apart aan moet schaffen om CAD tekeningen te kunnen openen.

Fred’s Bouwtekeningen.

Mocht je Fred’s Bouwtekeningen nog niet zijn tegen gekomen in je online zoektocht naar de juiste bouwtekening dan raad ik je echt aan om eens een keertje een kijkje te gaan nemen op zijn website.

Er staan momenteel al meer dan 10.000 bouwtekeningen op zijn website en dat aantal groeit nog met de week.

Mocht je ondanks de duidelijke tekeningen, het bouw advies, de materialen overzichten en video’s die je allemaal kunt bekijken nog niet uitkomen? Stuur Fred dan een mailtje met je vragen.

Hij helpt je graag verder. Echt, gewoon doen! Je krijgt er geen spijt van. Fred heeft heel veel ervaring met doe-het-zelven en beantwoord je vragen met plezier.

Klik hier voor de website van Fred Schouten >>

Heel veel klusplezier en succes (maar dat komt vast wel goed)!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *